vinn reise

Se det for deg! Du tropper opp på flyplassen med yndlingspersonen din i hele verden, full av sommerfugler i magen. Dere har pakket hver deres trillekoffert og smiler fra øre til øre, mens dere venter på at boardingen skal starte. Alle de andre passasjerene virker litt irriterte over at flyet er litt forsinket. Men ikke dere! Tenk at dere helt overraskende skulle på tur denne helga? Langhelg i Roma! Du hadde meldt deg på en konkurranse på nett, men trodde aldri at du kom til å vinne. Du vinner jo aldri noe! Men så fikk du en mail, som fikk deg til å hvine høyt, midt i det åpne kontorlandskapet. Du skal på ferie! Du kan ta med en annen person, hvem du vil! Dere skal kose dere på luksushotell, drikke paraplydrinker og spise croissanter til frokost. Se Colosseum og spise Gelato utenfor en sjarmerende kafé! Spise ekte italiensk pizza og pasta hver kveld. Dere kan dra på spa og bade i basseng! Og det koster ingenting! Ingen verdens ting. Du har nemlig vunnet en reise i en konkurranse!

 

Minner for livet, helt gratis!

Noe av det gjeveste man kan vinne i en konkurranse, er kanskje en reise? Materielle ting kan man tross alt gå lei av, rydde vekk i en skuff og aldri ta frem igjen. Vi har jo så mange ting! En reise derimot er en opplevelse som gir varige minner for livet. Og kanskje føles det ekstra godt å tenke på de minnene, når du vet at du faktisk vant den reisen? Du var kjempeheldig! Premiene i konkurransene på denne delen av konkurransen.com kan se slik ut: Vinn reise til London! Vinn reise til Berlin! Vinn reise til California! Vinn reise til Trondheim! Vinn reise til et valgfritt reisemål! At å vinne en reise er gjevt vet de som lager konkurranser. Derfor dukker det stadig opp nye nettkonkurranser hvor premien er en reise til ulike metropoler verden rundt. Det trenger selvfølgelig ikke være en gigantisk storby. Hvem takker nei til en gratis tur til vakre Lofoten, Reykjavik eller Ålesund? Det er så mange fantastiske steder man kan dra til, både innenlands og utenlands. Er du klar for å delta for å få en sjanse til å vinne en reise? Meld deg på så mange konkurranser du vil!

 

Overrask noen du er glad i

Tenk å fortelle bestevenninnen, kjæresten eller broren din at du har vunnet en reise, og du vil ha med akkurat dem! Da kan du dele iveren din med noen og dere kan kose dere med planlegging! Når drar dere? Så fort som mulig? Eller skal dere vente til en spesiell begivenhet? Som en bursdag, kanskje? Opplev noe helt nytt sammen, en reise som nesten ikke vil koste noe. Er du riktig heldig er kanskje alt inkludert: fly, hotell med fantastisk frokost OG middag på restaurant. Da blir ferien gratis for både deg og den heldige du velger å ta med! Og skulle konkurransen bare gi én billett, overrask deg selv med en soloreise! Dette er en fantastisk måte å bli mer kjent med seg selv. Samtidig kan det vise deg at det faktisk er mulig å ha det gøy på egenhånd. Dersom dette høres skremmende ut, slapp helt av! De aller fleste reisekonkurranser lar deg ta med den personen du ønsker mest å reise med. Å reise alene er tross alt ikke noe for alle!

 

Vinn reisegavekort

Det er ikke alltid reisen er til et bestemt sted. Ofte kan konkurransen gi vinneren et gavekort, for eksempel til et bestemt flyselskap, hotellkjede eller reisebyrå. Så er det opp til deg hvor ferden går! Ønsker du at gavekortet du vant skal inngå i en større og lengre reise? Det er neppe et problem! Å vinne et gavekort gir deg flere valgmuligheter. Hvor ville du reist hvis du kunne dratt hvor du vil? Det er litt av en nøtt! Vinner du et reisegavekort får du mer fleksibilitet til å planlegge og finne ut av hvem du vil reise med og når. Husk å studere betingelsene ordentlig, så du vet hvor lenge gavekortet er gyldig. Som regel er det gyldig i minst ett år, men her er det stor variasjon, så dette må du notere deg. Ønsker du å heller gi bort gavekortet til noen du er glad i? Husk å  sjekke betingelsene når du vinner. Det kan godt hende du kan gi det bort!

 

Følg med! Ikke gå glipp av drømmereisen din

Dersom ingen av reisemålene appellerer til deg akkurat nå, fortvil ikke! Dette kan dette forandre seg veldig fort. Nettstedet vårt oppdateres stadig med nye konkurranser. Vi anbefaler deg derfor å titte innom siden vår så ofte som mulig. Da går du ikke glipp av den dagen nettopp din drømmeferie er premien i en konkurranse. For det kan absolutt skje! Dessuten kan et reisemål overraske deg. Å delta i de ulike konkurransene er fort gjort, og er du den heldige vinneren, får du en gratis ferie! Kanskje oppdager du et sted du aldri ville dratt til på eget initiativ? Kanskje får du en ny favorittdestinasjon, og ender opp med å dra tilbake igjen og igjen? Ren flaks kan forandre på mye her i livet. Tenk om den neste vinneren er akkurat deg?

 

Er du klar? Meld deg på da, vel!

Hva venter du på? Klikk på en av de fantastiske konkurransene våre, og bli med i trekningen av en ferie! Kanskje vil du være med i flere konkurranser? Det tar bare noen minutter og øker vinnersjansen din! Tenk at den neste ferien din kanskje både blir gratis og helt uten masse planlegging og styr fra din side. SÅ deilig! Sjekk når vinneren trekkes og følg med i innboksen din! Tikker det inn en mail til akkurat deg? Er det du som er den heldige? I mellomtiden kan du drømme deg bort, og tenke på hva du vil gjøre på ferien din dersom du vinner. Og hvem skal du ta med? Vi krysser fingrene og ønsker deg lykke til!

 

Vinn fantastiske reiser til destinasjoner verden rundt!

Vinn reise til ditt drømmereisemål! Eller vinn reise til et sted som du aldri har hørt om? Meld deg på konkurranser i dag, vinn en fantastisk ferie!

Start typing and press Enter to search