vinn playstation

Det er få ting som er så populære som spillkonsoller og de er en av de mest populære premiene man kan vinne, så derfor vil vi i denne artikkelen fortelle deg mer om hvordan du kan vinne PlayStation.

 

Hvorfor vil folk vinne PlayStation?

Spillkonsoller har jo som nevnt blitt mer og mer populære for hvert år som går. PlayStation er en av de som alltid har hatt noen av de beste spillene i bransjen og derfor er dette en populær premie. Det finnes en rekke spill som bare finnes på PlayStation, så derfor blir det eksklusivt å kunne ha en. Grunnen til at folk vil vinne PlayStation er jo rett og slett så enkelt som at folk vil ha god underholdning, samtidig som de vil underholdes og en PlayStation gjør nettopp dette.

 

PlayStation Player Celebration

Hvis du allerede har en PlayStation er det også lettere å vinne en, paradoksalt nok. Du kan for eksempel bli en del av PlayStation Player Celebration der du vil kunne bli med i trekningen av eksklusive premier, men du kan også vinne den nyeste PlayStation. Det du må gjøre er å spille ulike spill, der du inntjener trofeer.

 

Det du må gjøre for å vinne er å registrere deg. Det kan også lønne seg å lese gjennom reglene til denne konkurransen før du deltar. Etter du har registrert deg vil du få muligheten til å tjene opp trofeer som gjør at du kan vinne en rekke premier.

 

Dette er også en konkurranse som ikke alltid er aktiv, men som du kan registrere deg for å bli med i når den starter opp igjen. Det som er så spennende med PlayStation Player Celebration er at folk kan vinne sammen.

 

Bedrifter i bransjen

Når det er store slipp innenfor PlayStation så har du også muligheten til å vinne konsollen. Dette gjelder for eksempel når et spill slippes eller en ny limited edition av PlayStation slippes. Derfor anbefaler vi deg at du melder deg på nyhetsbrev eller følger store firmaer og bedrifter i bransjen. Det kan faktisk også lønne seg å følge utviklere av spillene, ettersom de som oftest har nyheter først!

 

Dette gjelder ikke bare for å vinne PlayStation, men for å vinne ting generelt. Hvis du holder deg oppdatert på bedrifter som opererer i en bransje du er interessert i, vil du fort finne ut at det er en rekke konkurranser du kan bli med i som du kan vinne stort i.

 

Det finnes også bedrifter som for eksempel Platekompaniet, Elkjøp og Power som driver med jevnlige konkurranser på hjemmesidene sine. Derfor er det viktig at du følger litt med overalt, fordi mange bruker svært ulike måter å promotere sine konkurranser på.

 

Bli med i turneringer

Det å bli med i ulike spillturneringer gjør også at du kan vinne eksklusive varianter av PlayStation. Det som er så gøy er at du blir med i en gruppe og blir kjent med andre som har den samme interessen som deg underveis. Det å være med i turneringer fører også til at du kan vinne andre premier enn bare PlayStation. Det å ha muligheten til å vinne flere ting er også noe vi liker svært godt, gjør ikke du?

 

Det finnes en rekke turneringer, men det som kanskje er mest populært er ulike typer FIFA-turneringer. Disse baserer seg ofte på allerede anlagte ligaer eller cuper. Dette gjør at du først kan kvalifisere deg til å spille som ditt lag, deretter kan du bli med i FA-cupen, La Liga, Premier League, Championship, Eliteserien eller hva enn du kunne tenke deg. Dette er så mye mer enn det å bare vinne en PlayStation.

 

Husk dette

Før du melder deg på en konkurranse, så må du huske å lese gjennom regler og vilkår. Det kan være at det er noe du må gjøre eller et vilkår som gjør at du ikke oppfyller konkurransereglene. Dette er det aller viktigste du kan gjøre, slik at du ikke ender opp med å bli skuffet.

 

Vi anbefaler også at du fører opp når konkurransen har tatt slutt, slik at du kan dobbeltsjekke om du har vunnet. Dette kan du gjøre enkelt i ulike apper eller kalendere, eller så kan du bare føre en liste som du har på pulten din. Det er jo ganske spennende å se hvor mange konkurranser man har deltatt i for å se om det får uttelling, eller hvor ofte man vinner. Folk blir ofte overrasket over at de faktisk kan vinne ting!

 

Det vi også vil minne på er at det ikke er alle konkurranser som er like flinke på å følge opp. Derfor er det viktig at du gjør det. Gjerne spør når vinneren blir trukket eller hvor mange det er som deltar i konkurransen.

 

Husk at hvis konkurransen virker litt sketchy, så er den ofte også det. Mange spør om likes til Facebook-siden sin, uten å faktisk lodde ut premien. Du kan huske å sjekke på konkurransetilsynet hva som faktisk er god skikk når det kommer til konkurranser på nett.

 

Kos deg

Det å vinne en PlayStation er noe mange av oss drømmer om. Det er derfor viktig å kose seg i jakten på konkurranser. Det høres kanskje teit ut, men det er gøy å delta i konkurranser. Uansett hva det er man kan vinne. Hvis man er interessert i spillkonsoller og kanskje spesielt i PlayStation så lønner det seg å holde seg oppdatert på forum der PlayStation er et aktuelt tema.

 

Vi håper at du får muligheten til å vinne en PlayStation etter å ha fulgt noen av rådene vi har gitt deg her. Når det kommer til spesifikke konkurranser så er det så mange som kommer og går, så ganger kan det kreves litt av deg for å finne konkurranser der du kan vinne en PlayStation. Vi har troa på deg og at du har muligheten til å finne en konkurranse der nettopp du vinner.

 

Det kan forsåvidt også være en giveaway på Youtube. Det er mange muligheter, hvis du tenker deg godt om, så vet du om noen også. Lykke til!

 

Har du lyst til å vinne en Playstation? Her får du tips

Det å vinne en PlayStation er jo mye bedre enn å kjøpe en selv, les mer om hvordan akkurat du kan vinne PlayStation her. Vi gir deg tipsene du trenger!

Start typing and press Enter to search