vinn gavekort

Det er svært mange som er opptatt av å delta i konkurranser, spesielt de der du kan vinne gavekort. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan nettopp du kan få muligheten til å vinne gavekort.

 

Konkurranser

Det finnes en rekke konkurranser rundt omkring både i butikker og på sosiale medier. Disse er det veldig lurt å følge med på, ikke bare fordi det er store premier som kan vinnes, men også fordi det finnes så mange av dem.

 

Jul er en sesong hvor det å vinne gavekort er en stor del av lokalbutikkenes promotering. Hvis du handler hos en lokal butikk (noe du sikkert ville ha gjort uansett), kan du levere inn kvitteringen din i en boks og bli med i trekningen av et gavekort. Noen har også en handlekurv full av mat, der du skal gjette prisen og den som kommer nærmest, vinner et gavekort i butikken.

 

På sosiale medier, kanskje også spesielt rundt påske og jul er det veldig populært å dele ut store gavepakker og gavekort til de som vinner konkurransen.

 

Meld deg på nyhetsbrev

Dette er nok den aller enkleste måten å vinne gavekort på. Dette fordi det kreves veldig lite av deg. Hvis du følger dine favorittkjeder og bedrifter på sosiale medier slik som Facebook, Twitter, Instagram eller Snapchat er det ofte annonser som gjør at du kan melde deg på nyhetsbrev. Dette gjør også ofte at du får tilgang på rabatter i denne butikken. Det er veldig lurt å benytte seg av!

 

Det å melde seg på nyhetsbrev kan faktisk føre til at du sparer penger, får informasjon om ulike salg, men også kan du vinne gavekort.

 

Verv venner

Når det kommer til for eksempel mobilabonnement og andre typer tjenester som du kan verve venner til, er det også mulig å både få og vinne gavekort. Hos noen mobilleverandører får du også muligheten til å få rabatt på ny mobil eller vinne en ny mobil (dette kan du lese mer om i noen av våre andre artikler). Det å verve venner til tjenester gjør at du kan bygge deg opp poeng, eller til og med få tildelt gavekort. Dette er en av de enkleste måtene å vinne gavekort på, spesielt hvis du har en stor vennegjeng.

 

Ta undersøkelser

Det kan virke ganske kjedelig, men det å ta undersøkelser, gjør faktisk at du blir med i trekningen av en rekke gavekort. Mange av disse undersøkelsene tar ikke lang tid, men mange synes de er kjedelige å gjennomføre. Det vi anbefaler deg å gjøre, er å laste ned noen apper eller melde deg inn på panelsider. Deretter når du tar bussen, eller sitter på do eller har noen minutter til overs, svar på spørsmål. Da vil du kunne bli med i trekningen av en rekke kule gavekort.

 

Mange av disse sidene tilbyr også at du kan tjene opp poeng, som også kan byttes i gavekort. Dette gjør at du ikke taper tid på å gjøre undersøkelsene, men at du bygger deg opp en saldo med poeng.

 

Noen av disse panelsidene tilbyr også muligheten for deg å delta i diskusjoner, slik at du kan få gavekort for dette. Dette kan være alt fra å diskutere dagligvarer til å ta bilder av en lokal butikk. Det finnes ikke grenser for hvor mange muligheter du kan få fra ulike panelsider.

 

Apper

Det er jo sånn at det blir mer og mer populært for ulike typer kjeder, ulike typer kjøpesentre og ulike butikker å ha sin egen app. Hvis du bruker denne appen ofte, samler opp poeng eller rett og slett deltar i kampanjer via denne appen vil du ofte få muligheten til å få tilgang på å vinne gavekort. Du vil også få muligheten til å få tilgang på kuponger og spesielle tilbud. Dette er det mange som gjør mye av, spesielt er det gøy å spare penger på denne måten.

 

Det å holde styr på disse appene kan være litt vanskelig i starten, men vi anbefaler deg å sjekke dem minst en gang i uken, slik at du vet hvilke konkurranser du har deltatt i og hvor mange poeng du har samlet opp.

 

Husk på dette

Noe som er veldig viktig å huske på er at disse gavekortene ofte har en utløpsdato, så hvis du vinner et gavekort kan det lønne seg å bruke det så fort som mulig, slik at du ikke glemmer det. Tenk også på at hvis du tenker å gi det til noen i gave, så må dette også være innenfor utløpsdatoen.

 

Mange som benytter seg av mulighetene til å vinne gavekort ulike steder samler opp disse gavekortene og gjør juleshoppingen enkel. Dette betyr at du kan spare enormt mye penger som du kan kose deg med.

 

Husk at uansett hva slags gavekort det er du kan vinne så kjenner du garantert noen som har lyst på det. Det er absolutt verdt å delta i både undersøkelser, paneler og konkurranser. Det er skikkelig spennende!

 

Dette er bare noen av mulighetene du har for å vinne gavekort. Vi håper du finner minst en du kan benytte deg av. Det som er så digg med gavekort er at du må bruke dem på de butikkene, restaurantene eller kafeene som du finner gavekort til. Dette gjør at man får en god følelse av luksus og ikke minst at man kan bruke litt penger på seg selv.

 

Det er en grunn til at gavekort er så populære og det er derfor de brukes i konkurranser igjen og igjen. Kanskje du til og med kan lage dine egne gavekort som du kan lodde bort til dine egne venner? Det er jo også en ganske spennende ide!

 

Vi håper uansett at du fikk noen ideer som du kan ta med deg videre og du kan finne konkurranser som passer for deg og dine behov. Hverdagen blir jo absolutt litt bedre om man kan vinne litt penger å bruke i en spesiell butikk eller kjede.

 

Lykke til! Vi håper du vinner den neste konkurransen du melder deg på!

 

Hvordan kan du vinne gavekort? Mange spennende muligheter

Det å vinne gavekort er alltid spennende, så hvorfor ikke prøve deg på noen konkurranser der du kan vinne gavekort på både små og store beløp

Start typing and press Enter to search