julekalender vinn

Vi har desværre ingen konkurrencer I denne kategori, men måske en af disse 6 kunne være noget?

Nå som julen nærmer seg er det mange som kan bli litt nostalgiske. Vi tenker på tiden bak oss, og kanskje særlig på hvordan det var som liten å glede seg til jul. Ingen bekymringer, ikke noe stress. Julen var bare kos, ferie, snø og godis. Julekalenderen gjorde hver morgen i desember lett å våkne til, vi spratt ut av senga for å sikre oss dagens fangst. Heldigvis kan vi som voksne gi denne gleden videre til våre barn. Men kanskje hadde det vært gøy å ha en liten julekalender selv også? I tillegg til en sjokoladekalender, kan vi være så heldige å vinne helt fantastiske konkurranser på nett i desember.

 

Flere muligheter enn vanlig

For oss som elsker konkurranser på internett, er denne tiden helt fantastisk. I motsetning til vanlig, hvor det dukker opp en ny konkurranse innimellom, er det nå massevis! Hver dag i desember er en ny mulighet til å vinne fantastiske premier. Grunnen er nettopp førjulstiden og advent. Mange flere butikker og andre aktører har konkurranser i desember. Det er faktisk ganske vanlig med daglige trekninger i desember. Trekningene fungerer altså som en julekalender for oss voksne. Du får muligheten til å delta i ulike konkurranser hver eneste dag! Butikkene har gjerne hver sin julekalender hvor du kan vinne masse flotte premier. Parfymerikjedene deler villig ut mascara, parfyme og kremer. De store nettbutikkene for klær gjør det samme: hver dag kan du vinne et plagg eller et skjønnhetsprodukt. Kanskje til og med et gavekort? På denne siden finner du de beste julekalenderne på internett. Delta i så mange kalendere du ønsker, da øker du sjansen for å vinne! Kanskje får du en ekstra pakke eller to under treet i år? Akkurat i desember er sjansen stor for at akkurat din yndlingsbutikk har en konkurranse på gang!

 

Hvordan fungerer disse julekalenderne?

Hvordan kalenderne fungerer er litt forskjellig og varierer veldig. Noen viser hvilke premier som deles ut på de ulike datoene på forhånd. Det fine med dette er at du kan notere deg hvilke dager du vil være med, i stedet for å titte innom daglig. Premien på julaften er ofte noe litt større og mer kostbar enn dagene før. Andre julekalendere er lagt opp slik at du hver dag må sjekke hva du kan vinne. Fordelen med dette er overraskelsesmomentet og spenningen ved å titte innom daglig. Uansett fremgangsmåte er det enkelt å delta i trekningen og vinne flotte premier. Det tar bare noen minutter! Nå lurer du kanskje på hva du kan vinne? Dette varierer fra år til år og fra butikk til butikk. Premiene kan være alt fra små gavekort til store premier, det kommer an på hvem som står bak konkurransen. Uansett hvordan julekalenderen fungerer, kan vi garantere at du får julestemning! Og kanskje du ser et helt nytt produkt, som du innser kunne vært en flott julegave? Dersom du ikke vinner har du i hvert fall fått et gavetips! Det er jo også noe å ta med seg!

 

Delta på så mange julekalendere som mulig -øk vinnersjansen!

Som nevnt tidligere er det langt flere konkurranser på nett enn normalt i adventstiden! Enda en ting som er fint med desember der altså, i tillegg til julekos, familietid og god mat. Nesten hver eneste nettbutikk og butikkjede har sin egen julekalender, eller en enkeltstående konkurranse nærmere julaften. Det er fort gjort å melde seg på en konkurranse. Vi oppfordrer til å sjekke siden vår daglig. Husk at premier du selv kanskje ikke er så interessert i, kan bli flotte julegaver til andre. I julekalenderne kan du finne gaver som kan passe til de fleste. Ofte er premiene merkevarer av god kvalitet, som virkelig kan glede noen på julaften! Julekalenderne gir deg altså sjansen til å vinne noe hver eneste dag! Er du ekstra heldig i førjulstiden i år? Det kan godt hende! Det er ingen tvil om at å vinne en konkurranse vil få juletiden til å føles ekstra fin. Kanskje vinner du en nydelig kjole du kan kle deg i til julebordet? Eller en skreddersydd dress? Det finnes flotte premier for både menn og kvinner, som du kan vinne og glede deg over!

 

Vi hjelper deg med å finne de beste julekalenderne!

For at du skal slippe å google til du får vondt i fingrene, har vi samlet nettets beste konkurranser for deg! Vi vil hjelpe deg navigere i alt mylderet, så du kan fokusere på alt du må ordne til jul. Hos oss finner du linker til de beste julekalenderne på nett som nordmenn kan delta i. Titt innom akkurat når det passer deg, og få enkel tilgang til å vinne fantastiske premier fra mange julekalendere. Gjør juletiden litt ekstra spennende ved å bli med på flere konkurranser. Tenk å våkne hver morgen og glede seg til å sjekke mailen din? Bli med på konkurranser i de julekalenderne du synes ser mest interessante ut! Vi mennesker er jo så forskjellige, og har ulik smak og interesse. Kanskje er du ikke så interessert i å vinne en ny foundation, men et nytt ullpledd? En ny drill? Her finner du masse fantastiske premier. Kanskje er det nettopp du som vinner? Er det din tur til å stikke av med seieren i dag?

 

Del med vennene dine!

Alle liker muligheten til å vinne en konkurranse! Det er enkelt og du kan bli med fra hvor som helst! Ser du en julekalender som er perfekt for venninnen eller kompisen din, send dem en link til siden vår! Julen handler om å dele goder og vise at vi bryr oss om hverandre. Del muligheten til å vinne med noen du kjenner. Hvis ikke det er du som blir den heldige vinneren, er det jo hyggelig om det blir noen du er glad i? Vi ønsker både deg, familien din og vennene dine lykke til! Vi håper dere har lykken på deres side og at dere vinner noen fantastiske premier fra noen av disse julekalenderne. Her finnes noe for enhver smak!

 

Vinn fantastiske premier! Delta i julekalendere på nettet!

De beste julekalenderne på nettet finner du her! Delta og vinn fantastiske premier i julekalendere på nett. Kanskje er det du som vinner

Start typing and press Enter to search